Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا؛ در این لیست نام توسعه دهندگانی مثل  FreeBSD و NetBSD و همچنین بیشتر توزیع‌کنندگان بزرگ لینوکس از جمله Canonical، Debian، Red Hat، SUSE دیده می‌شود. علاوه بر این شرکت‌های ارائه دهنده ابری همچون سرویس‌های وب آمازون و اوراکل هم در این لیست حضور دارند.

در واقع هدف اعضای توزیع لینوکس این است که مشکلات امنیتی که هنوز عمومی نشده را گزارش کرده و مورد بررسی قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعضای این گروه درخواست کرده‌اند که این حفره‌های امنیتی بیشتر از 14 روز محرمانه باقی نمانند و به صورت عمومی اعلام شوند. با این حال مشکلاتی که از ابتدا به صورت عمومی منتشر شده‌اند در این گروه مورد بحث قرار نمی‌گیرند و رسیدگی به آنها توسط گروه OSS-Security انجام می‌شود.

 

باورکنید یا نه، مایکروسافت یکی از توزیع کنندگان لینوکس است بنابراین برای ملحق شدن به اعضای لیست توزیع محرمانه لینوکس اقدام کرده است. در واقع مایکروسافت بیلدهای خاص خود از لینوکس را که از روی دیگر توزیع‌کنندگان توسعه داده نشده را منتشر می‌کند که از آن جمله می‌توان به Azure Sphere،  Windows Subsystem for Linux v2، Azure HDInsight و  Azure Kubernetes Service اشاره کرد.

«ساشا لواین»، توسعه دهنده کرنل لینوکس در مایکروسافت دلیل اصلی این درخواست را اینگونه توضیح داده است:

مدت زمان زیادی است که ما از طریق مرکز پاسخ امنیتی مایکروسافت(MSRC) به کار روی مشکلات امنیتی مشغول هستیم و در حالی که قادریم در کمتر از 1 تا 2 ساعت بیلدی برای مشکلات افشا شده ارائه دهیم، نیاز به آزمایش و سنجش بیشتری داریم تا بتوانیم این بیلدها را در اختیار عموم قرار دهیم.

عضویت در این گروه باعث می‌شود زمان کافی را برای تست‌های بیشتر داشته باشیم.

احتمالا یک رای‌گیری برای درخواست مایکروسافت در روزهای آینده برگزار خواهد شد، با این حال انتظار می‌رود که در نهایت با اضافه شدن این شرکت به لیست، موافقت به عمل بیاید.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مایکروسافت مشکلات برنا امنیتی لینوکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۹۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلنسکی: پس از پایان جنگ انتظار داریم به عضویت ناتو درآییم

زلنسکی انتظار ندارد که اوکراین در جریان جنگ با روسیه به ناتو بپیوندد.

به گزارش ایسنا، ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در نشست خبری با ینس استولتنبرگ دبیرکل ناتو در کی‌یف گفت: «به عقیده من، ما پس از پیروزی در جنگ با روسیه به ناتو ملحق خواهیم شد.»

به نقل از شبکه خبری DPA، تمامی ۳۲ عضو ائتلاف نظامی ناتو باید برای پیوستن یک کشور جدید در این ائتلاف به توافق برسند.

چند عضو ناتو نگرانی خود را بابت خطر پیوستن اوکراین به ناتو ابراز کرده و گفته‌اند که می‌ترسند  سربازانشان وارد جنگی مستقیم با روسیه شوند.

زلنسکی در ادامه گفت: «برای اینکه اوکراین از نظر سیاسی در این ائتلاف پذیرفته شود، به پیروزی نیاز دارد.»

اوکراین بیش از ۲ سال است که با حمایت کشورهای عضو ناتو از خود در برابر حمله روسیه دفاع می‌کند.

در سال ۲۰۱۹، کی‌یف هدف عضویت در ناتو را در قانون اساسی خود ثبت کرد. جلوگیری از الحاق اوکراین یکی از اهداف جنگ روسیه محسوب می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مسکو: واشنگتن در ۶ ماه اخیر، شورای امنیت را گروگان گرفته است
  • شکایت دو نشریه از مایکروسافت و OpenAI به دلیل نقض کپی‌رایت
  • تاکید روسیه بر لزوم عضویت فلسطین در سازمان ملل
  • تعلیق فعالیت یکی از اعضای شورای شهر بندر امام (ره)
  • تاریخ رونمایی بازی کالاف دیوتی ۲۰۲۴ مشخص شد؟
  • کره‌ جنوبی به دنبال عضویت در پیمان «آکوس»
  • زلنسکی: پس از پایان جنگ انتظار داریم به عضویت ناتو درآییم
  • ◄ معرفی شرکت های کشتیرانی در ایران
  • یک گزارش "خیلی محرمانه"
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد