Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-03@02:42:11 GMT

ویندوز می‌رود، لینوکس می‌آید!

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۴۷۲۱۲

ویندوز می‌رود، لینوکس می‌آید!

ایتنا - شرکت چینی هواوی اعلام کرده است که به احتمال زیاد لپ‌تاپ‌های جدید سری میت‌بوک خود را به سیستم عامل لینوکس مجهز کرده و آن را جایگزین ویندوز ۱۰ توسعه داده شده توسط شرکت آمریکایی مایکروسافت کند.
به نظر می‌رسد که هواوی تحت تاثیر فشار و تحریم‌های اخیر دولت ایالات متحده آمریکا قصد دارد لپ‌تاپ جدید سری میت‌بوک خود را بجای ویندوز ۱۰، به سیستم‌عامل لینوکس مجهز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا از ایسنا، هواوی که بزرگترین تولیدکننده و توسعه‌دهنده تجهیزات مخابراتی و دومین سازنده و عرضه‌کننده موبایل در جهان محسوب می‌شود، در طول یک سال اخیر از سوی رئیس جمهور آمریکا و بسیاری از کشورهای هم‌پیمانش به شدت تحت فشارهای سیاسی و تجاری قرار گرفته است و بسیاری از این کشورها اعم از آمریکا، کانادا، استرالیا، نیوزلند، ژاپن و برخی از کشورهای اروپایی از جمله آلمان و بریتانیا استفاده از محصولات هواوی و نصب تجهیزات مخابراتی و فعالیت این شرکت چینی را تحت تأثیر اتهامات جاسوسی برای دولت چین ممنوع اعلام کرده بودند.

حالا به تازگی شرکت چینی هواوی اعلام کرده است که به احتمال زیاد لپ‌تاپ‌های جدید سری میت‌بوک خود را به سیستم عامل لینوکس مجهز کرده و آن را جایگزین ویندوز ۱۰ توسعه داده شده توسط شرکت آمریکایی مایکروسافت کند.

هواوی با اتخاذ این تصمیم، علاوه بر کاهش هزینه‌های خود سعی دارد از سیستم‌عاملی برای محصولات و لپ‌تاپ‌های خود استفاده کند که توسط یک شرکت چینی نه آمریکایی توسعه داده شده است تا در ادامه چالش‌ها و اختلافات با دولت ترامپ، ریاست جمهوری آمریکا، پیروز میدان به شمار برود و با تحریم‌ها و محدودیت‌های اعمال شده از سوی آمریکا مقابله به مثل کند.

چند ماه پیش بعد از آنکه نام هواوی در فهرست شرکت‌های ممنوعه برای تجارت با شرکت‌های آمریکایی اعلام شد، بسیاری از غول های تکنولوژی در این کشور نیز تحت‌تاثیر قانون وضع شده، هواوی را تحریم کردند که از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به مایکروسافت، گوگل، کوالکام و اینتل اشاره کرد.

یکی از بزرگترین تحریم‌های اعمال شده از سوی آمریکا، لغو لایسنس استفاده هواوی از سیستم عامل اندروید بود و این بدان معناست که این شرکت دیگر قادر نخواهد بود هرگونه سرویس اختصاصی ارائه شده توسط این غول تکنولوژی را استفاده کند و استفاده از سیستم عامل اندروید توسط هواوی تنها محدود به لایسنس‌های متن‌باز و AOSP خواهد بود.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: ویندوز هواوی لپ تاپ ویندوز لینوکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۷۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، ارسال پیامک برای فضانوردانی که قرار است در ماه فرود آیند، به زودی امکان‌پذیر می‌شود و به سهولت قابل دسترس است.

شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات «ال‌تی‌ای/فورجی» (LTE/۴ G) برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود. قرار است سخت افزار نسخه ساده شده این شبکه در اواخر سال جاری به عنوان بخشی از ماموریت یک شرکت فناوری که پیش بینی می‌شود کاوشگر آن در قطب جنوبی ماه فرود بیاید، راه اندازی شود.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه نوا-سی را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده میکرو-نوا ساخت همین شرکت مرتبط می‌کند و به این ترتیب قابلیت‌های شبکه اینترنتی در مسافت‌های کوتاه و طولانی مورد آزمایش قراز می‌گیرد.

تیری کلاین، رئیس بخش تحقیقات آزمایشگاه‌های نوکیا، در بیانیه‌ای گفت: "ارتباطات، مانند سایر نیاز‌های ضروری از جمله سرپناه و غذا مؤلفه‌ای حیاتی در هر مأموریتی است؛ با توسعه این شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیارد‌ها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند. "

ناسا در سال ۲۰۲۰ قرارداد‌هایی را با ۱۴ شرکت برای توسعه فناوری‌های مرتبط با شبکه‌های ارتباطی منعقد کرد تا برنامه آرتمیس و فرود فضانوردان بر روی قمر زمین با کمترین چالش ممکن برگزار شود. اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، سیستم ارتباطات نوکیا پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم‌های فرکانس فوق‌العاده سنتی که برای ارتباطات فضایی استفاده می‌شود، فراهم می‌کند.

اما همه از این ایده و برقراری ارتباط در ماه هیجان زده نیستند. اخترشناسان رادیویی نگرانند که چنین شبکه‌ای تداخل فرکانس رادیویی ایجاد و رصد‌های رادیویی را مختل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمریکا مانع صدور گواهی تجهیزات مخابراتی توسط هواوی می‌شود
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • رژیم صهیونیستی استفاده از سامانه «پاتریوت» آمریکا را کنار می‌گذارد
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • موبایل پرچمدار هواوی تحریم‌های تراشه آمریکا را دور زد
  • آپشن جدید خودرو‌های آمریکا
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • رونمایی بریتانیا از سیستم ذخیره‌سازی انرژی آبی جدید
  • آپشن جدید خودروهای آمریکا
  • آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود