Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-02@18:23:06 GMT

چند ترفند برای کامند لاین لینوکس

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۱۴۴۰۶

چند ترفند برای کامند لاین لینوکس

خبرگزاری آریا - لینوکس، محبوب‌ترین سیستم‌عامل دنیای متن باز است و بسیاری از افراد به‌شدت به این سیستم‌عامل علاقه‌مند هستند و از آن به‌عنوان سیستم‌‌عامل اصلی خود استفاده می‌کنند.
لینوکس، یک قابلیت ویژه به نام ترمینال (terminal Line) دارد که در نوع خود بسیاری از خدمات اصلی این سیستم‌عامل را به کاربران ارائه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این هفته تعدادی از ترفندهای این ترمینال را به شما آموزش می‌دهیم که موجب می‌شوند سرعت کار کردن شما با این سیستم‌عامل بهبود پیدا کرده و کیفیت کاری‌تان نیز افزایش پیدا کند.
بازگشت به دایرکتوری قبلی
در طول کار کردن با دستورهای ترمینال لاین لینوکس، بسیاری از مواقع جابه‌جایی سریع در میان پوشه‌ها برای ما بسیار مهم است و باوجود این موضوع که می‌دانیم CD.. برای مراجعه به دایرکتوری بالا دست مورد استفاده قرار می‌گیرد، دستور دیگری به نام CD – وجود دارد که شما را مستقیما به دایرکتوری قبلی‌ای که در آن حضور داشته‌اید انتقال خواهد داد و این امر از نظر زمانی به‌شدت مفید خواهد بود.
تکرار دستور (کامند) قبلی
کسانی که با کامند لاین ویندوزی کار کرده‌اند، عادت زیادی به استفاده از دستورهای قبلی خود دارند و برای استفاده از این کار در ترمینال لینوکس، روش بسیار ساده‌ای وجود دارد. کافی است !! را در قالب یک دستور تایپ و اجرا کنید تا در نهایت دستور قبلی اجرا شده توسط شما به نمایش درآمده و اجرا شود.
اجرای متوالی یک دستور تا زمان اجرای موفقیت‌آمیز
گاهی یک دستور خاص برای استفاده از منابع و شرایط خاص طراحی شده است و در برخی از موارد اجرای آن موفقیت‌آمیز نخواهد بود. با این شرایط شما باید دستور یاد شده را به‌صورت دستی به تعداد دفعات زیاد اجرا کنید تا سرانجام نتیجه بگیرید، ولی راه ساده‌تری نیز وجود دارد؛ کافی است دستور زیر را اجرا کنید:
while ! [command]; do sleep 1; done
این دستور، یک حلقه While را ایجاد می‌کند و تا زمانی که برنامه موفقیت‌آمیز نباشد، به اجرای متوالی آن ادامه خواهد داد و دیگر نیازی به دستکاری دستی و تکرار از طریق اجرای مجدد دستی برای دستیابی به نتیجه مناسب نخواهید داشت.
مشاهده وضعیت انتقال فایل‌ها
هنگامی که فایل‌ها را در سیستم خود جابه‌جا می‌کنید، سرعت انتقال داده و وضعیت انتقال آن بسیار مهم است، ولی بسیاری از افراد که به خروجی بصری و عادی سیستم‌عامل ویندوز عادت دارند با مهاجرت به لینوکس فقدان این اطلاعات را حس خواهند کرد. با این حال می‌توانید با استفاده از تایپ دستور PV در ترمینال ببینید نرخ انتقال داده‌ها در چه اندازه بوده و وضعیت انتقال در لحظه چگونه است.
برنامه‌ریزی زمانی برای رخدادها
تقویم بصری و مرسوم برای دستگاه‌های اندرویدی و ویندوزی، تنظیم برنامه‌ریزی زمانی برای رخدادها را بسیار ساده می‌کند، ولی در لینوکس نیز راهی ساده از طریق ترمینال لاین وجود دارد که بتوانید این کار را انجام دهید. برای این کار از دستور At استفاده کنید:
echo Read click online | at 12:00 PM
در این مثال، در ساعت 12 به شما یادآوری می‌شود کلیک آنلاین را مطالعه کنید و به جای این کار می‌توانید هر دستور یا برنامه کاری دیگری را به‌عنوان برنامه کاری خود در زمان دلخواه تنظیم کنید.
نمایش خروجی در قالب یک جدول
دستورات زیادی، فهرستی بلند بالا از اطلاعات را به شما نشان می‌دهند و به همین دلیل نیز استفاده از آنها برای کاربران دشوار است، زیرا پیدا کردن یک تکه از اطلاعات ممکن است سخت باشد. با این حال می‌توانید در زمان اجرای دستورهایی مانند LS، با استفاده از یک تکه کد، خروجی را به شکل یک جدول نمایش دهید.
برای این کار در پایان دستور خود، عبارت column –t را اضافه کنید. برای مثال می‌توانید این دستور را ببینید:
$ cat /etc/passwd | t - column
خروجی این دستور در قالب یک جدول نمایش داده خواهد شد تا یافتن داده‌ها برای کاربر آسان‌تر شود.
نکته: نکته مهم درباره تمام این دستورها این است که می‌توانید فارغ از نسخه لینوکس خود از تمام آنها استفاده کنید و هیچ محدودیتی برای کاربران وجود نخواهد داشت.
احمد محمدحسینی - ضمیمه کلیک روزنامه جام جم

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۴۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود

قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machine سخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

به گزارش ایسنا، به نقل از ایتنا، شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات LTE/۴G برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود.

قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machine سخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می‌کند و به این ترتیب قابلیت‌های شبکه اینترنتی در مسافت‌های کوتاه و طولانی آزموده می‌شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه‌ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می‌شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری‌های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته‌اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم‌های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می‌کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می‌شود و در آینده به ۵G ارتقا می‌یابد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پروژه «مرغ لاین» در میامی افتتاح می‌شود
  • مراقب ترفند مجرمان سایبری در ایام تعطیلات پیش رو باشید
  • چند ترفند ساده برای آن‌که هوش مصنوعی، اطلاعات شما را ندزدد
  • کورت انگل: فکر می‌کردم راک برگشته تا کمربند را از رومن رینز بگیرد/ اخبار WWE
  • تاثیر لاین نوری بر دکوراسیون داخلی 
  • چند ترفند تربیتی کاربردی برای جلوگیری از لجبازی کودک
  • کمیسیون اروپا: حمله اسرائیل به «رفح» غیر قابل قبول است
  • روش‌های نوین ساختمان سازی در سال جدید
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • کمیسیون اروپا ممکن است تیک‌تاک را فیلتر کند